Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 22.05.2007, 09:19:16
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

erzbet ai surpins foarte bine in prima postare unde spuneai ca in tarile dezvoltate unde miscarea feminista a prins cel mai bine nu se fac asa multi copii, probabil oamenii se mai gandesc si la descoperiri stiintifice si evolutia tehnologica, nu numai la cum sa mai se inmulteasca precum iepurii, si apoi sa cada pe capul alora avansati pt ca au stiut cum sa progreseze. Romainica e singura tara inapoiata din europa in care nu se stie (la tara si in satuce uitate de D-zeu ) despre metode contaceptive si ne miram de ce e hotia care e, ne-am facut de ras in toata Europa, astia nu au de niciunele si se duc sa fure din tarile civilizate.
Ancah, la felul in care gandesti cred ca ai o varsta trecuta de medie si comunismul te-a supus total, le-a reusit experimentul cu tine.
Eu cred ca miscarea feminista o vom simti si in Romania pt ca in restul Europei exista, la noi toate merg mai greu, suntem in lumea a 3a sa nu zic a 7a dar va veni si la noi.
In general istoria se razbuna, roata se intoarce, cine a gresit plateste.
Am vazut multe filme americane in care tipa umbla prin baruri dupa diversi indivizi si tatal copiilor statea cumintel acasa si facea tot ce se poate sa i se intoarca aia acasa la copii-asa ca roata se invarte fie ca vreti voi sau nu exista un echilibru.
Daca ele o iau razna se vor cuminti ei asa ca nu va mai ingroziti de drobul de sare, e ca si cand ati spune ca ne cade un meteorit in cap, lasati istoria sa isi urmeze cursul ca toate se fac cu voia lui D-zeu.
Reply With Quote