View Single Post
  #5  
Vechi 04.09.2010, 15:30:44
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Mesaje: 822
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Delirul Vezi mesajul
Sunt totusi lucruri care bat la ochi cum s-ar spune.

Un alt lucru cert este ca virusurile sunt entitati foarte simple din punct de vedere constructiv si foarte usor de manipulat mai ales de posibilitatile stiintei moderne.
Sunt de acord că sunt o grămadă de evenimente și indicii care ne cam pun pe gânduri și "posibilitatile stiintei moderne" sunt cât se poate de eficiente pentru a creea viruși care sunt "entitati foarte simple din punct de vedere constructiv si foarte usor de manipulat". Însă, nu vom ști degrabă, cred eu, dacă toate aceste acțiuni sunt voluntare, întâmplătoare, simple coincidențe speculate de mass - media sau science-fiction-uri.

Oricum, un fapt e sigur: noi, ăștia, muritorii de rând, suntem la mâna "stăpânilor" noștri lumești care au posibilitatea reală de a ne mai împuțina din când în când, dar, nu prea mult, cât să mai rămânem vreo câțiva care să-i slujim conștiincios. Îmi aduc aminte că vreun șef dintr-ăștia spunea că prea multă filosofie e în școli? Păi, cu filosofia și cu gândirea liberă nu prea formezi "mecanisme și piulițe în sistem", creezi nisip care rămas printre rotițele sistemului îi cam bruiază funcționarea optimă. D'ăștia care critică nu ne prea trebuie... Ne trebuie oameni bucuroși și veseli la festinuri cu două-trei sarmale, mici și un pahar de vin, și apoi la muncă, fraților, că d'aia nu merge bine că voi nu vreți să munciți.
__________________
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote