View Single Post
Vechi 04.09.2010, 23:14:32
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
la Microsoft, a doua limba vorbita este romana.
O fi sau nu o fi a doua limbă vorbită la Microsoft, în România (cel puțin în domeniul meu de activitate) au cam rămas cei mai puțin buni sau cei fără curaj. Cei foarte buni s-au cam săturat și s-au dus. Și mulți la muncă la negru. Asta-i mai interesant... (De lepădături nu vorbesc prea multe, ăștia ne fac cinste și acasă și-n afară). Patria noastră = Patria lu' Minune-Fără-Număr, asta-i țara noastră!

Ca să fiu on topic: Nu mi-e rușine că sunt român, dar, în zilele astea, mă doare... Sârbii nu sunt iubiți de americani sau de vestici, dar sunt respectați. Cei care sunteți plecați, știți deja de unitatea care există între toți cei plecați în Vest dintre națiunile Estului (sârbi, albanezi, unguri etc.). Mai puțin, românii, care știu să se fure între ei, care știu să se denigreze și să se înșele reciproc etc.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Last edited by I.Calin; 04.09.2010 at 23:23:08.
Reply With Quote