View Single Post
Vechi 04.09.2010, 23:24:09
un mirean un mirean is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2010
Implicit raspuns

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Exista multi care fara voia lor nu se pot casatori, sau avea copii, oricat ar dori.
Se spune ca este voia lui Dumnezeu. De ce, nu se stie.
Dar daca rostul majoritatii este de a se casatori si avea copii, atunci rostul celorlalti care este?
Ma refer mai ales la femei aflate in asemenea situatii. Barbatul nu are asa probleme (biologic vorbind), el munceste, sau se face preot, sau se duce pe Himalaia sau in desert.
Femeia are o menire biologica de a fi mama. Femeia are si in biserica aceasta menire, teroretic (dar nu tuturor le este dat si aici este o contradictie mare) si de aceea nu poate avea profesie sau activitate in biserica.
Unele se arunca in cariera, sau politica, cot la cot cu barbatii si devin aproape barbati.
Asta sa fie menirea lor? Sau mai este ceva?
Vrea Dumnezeu ca ele, ei sa faca altceva si inca n-am aflat?
Dumnezeu nu vrea pierderea pacatosului,ci il vrea viu...Incep cu aceasta pilda tocmai pentru ca de cele mai multe ori ar trebui sa il lasam pe Dumnezeu sa decida ce e mai bine pentru noi,oamenii...noi nu trebuie sa facem altceva decat sa ne rugam neincetat pentru ca Dumnezeu sa ne indrepte...Stii,niciodata o femeie nu va fi implinita,dupa parerea mea daca nu va avea copii...Eu asa cred...Daca m-as pune in pielea unei femei acum ,desi e foarte greu,asta as simti cu adevarat...Poate asa a randuit Dumnezeu cu cele care se arunca in fel de fel de cariere,politica si altele...
Reply With Quote