Citat:
În prealabil postat de un.simplu.gand
Cum poti sa spi asa ceva despre mine?Nici macar nu imi cunosti viata!Nu pot sa va inteleg cum va faceti voi din preot zeu si din patriarh dumnezeu?
|
Acestea voiesti tu sa vezi , cum ca ne-am face din ceva altceva. Asa vrei ! Dar daca ai sta sa cugeti mai mult la Hristos si sa te rogi si mai mult este posibil sa incepi sa intelegi si altceva .
Din cite spui singur nu prea intelegi mai nimic din lumea sta , care este a lui Dzeu ! Cred ca iti este tare greu si te pune in multa incurcatura , dar vei sta in aceasta incurcatura cit vei voi tu .
Nu trebuie sa te cunosc personal , sa-ti stiu pedigriul si preocuparile tale . Au fost suficiente gindurile pe care le-ai marturisit ! Ori inca nu sti ca gindurile omului devin vorbe destul de repede iar vorbele sale ii devin faptele in procent de 90% ? Cred ca ti-ar fi mult mai de folos sa te intrebi des si profund, adica cu multa maturitate si seriozitate, despre tine si abia apoi despre altii , in ce priveste ortodoxia, desigur , ca preocuparile tale legate de filatelie, de exemplu, nu ma intereseaza !
Mintuirea iti este in propriile miini, de voiesti te poti mintui, de nu, nu !