Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Acestea voiesti tu sa vezi , cum ca ne-am face din ceva altceva. Asa vrei ! Dar daca ai sta sa cugeti mai mult la Hristos si sa te rogi si mai mult este posibil sa incepi sa intelegi si altceva .
Din cite spui singur nu prea intelegi mai nimic din lumea sta , care este a lui Dzeu ! Cred ca iti este tare greu si te pune in multa incurcatura , dar vei sta in aceasta incurcatura cit vei voi tu .
Nu trebuie sa te cunosc personal , sa-ti stiu pedigriul si preocuparile tale . Au fost suficiente gindurile pe care le-ai marturisit ! Ori inca nu sti ca gindurile omului devin vorbe destul de repede iar vorbele sale ii devin faptele in procent de 90% ? Cred ca ti-ar fi mult mai de folos sa te intrebi des si profund, adica cu multa maturitate si seriozitate, despre tine si abia apoi despre altii , in ce priveste ortodoxia, desigur , ca preocuparile tale legate de filatelie, de exemplu, nu ma intereseaza !
Mintuirea iti este in propriile miini, de voiesti te poti mintui, de nu, nu !
|
Nu sti preocuparile mele nici macar 10% iti propun sa nu te mai lasi asa usor convins de preoti,pariez ca daca ti-ar spune un preot ca pamantu e patrat l-ai crede,intodeauna e mai usor sa i manipulezi pe cei care nu se itreaba de ce?Asa eram si eu inainte sa imi pun anumite intrebari,apoi m-am apucat serios de studi pe domeniu asta si am vazut ca nu totul e asa de roz cum ne prezinta biserica,asa ca:
Îmi place Hristosul vostru. Nu-mi plac creștinii voștri. Creștinii voștri sunt atât de diferiți de Hristosul vostru. (Mahatma Gandhi)
Iertati-mi off-topicul!