Citat:
În prealabil postat de un.simplu.gand
Nu sti preocuparile mele nici macar 10% iti propun sa nu te mai lasi asa usor convins de preoti,pariez ca daca ti-ar spune un preot ca pamantu e patrat l-ai crede,intodeauna e mai usor sa i manipulezi pe cei care nu se itreaba de ce?Asa eram si eu inainte sa imi pun anumite intrebari,apoi m-am apucat serios de studi pe domeniu asta si am vazut ca nu totul e asa de roz cum ne prezinta biserica,asa ca:
Îmi place Hristosul vostru. Nu-mi plac creștinii voștri. Creștinii voștri sunt atât de diferiți de Hristosul vostru. (Mahatma Gandhi)
Iertati-mi off-topicul!
|
Măi, măi, ouț, iar înveți găina? Păi, îți spun că mai ai de mâncat mulți pesmeți până să cunoști ceea ce și cum știe Zaharia_2009.
Preocupările cuiva le știi după felul în care vorbește. Și pe Zaharia_2009 l-am citit de multe ori pe acest forum și-i urmăresc postările, chiar și ale altora, ale tale, deși declarat ortodox, parcă-s desprinse de pe undeva din new age. Sau baha'i?
Iertati-mi off-topicul!
P.S. A propos, din când în când te mai raportezi și la vârsta, cultura și experiența omului (care poate fi citită printre rânduri) și să nu jignești? Nu că ar trebui să jignim pe cineva, dar ar cam fi cazul ca unii să mai și citim și să nu vorbim doar din auzite.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Last edited by I.Calin; 05.09.2010 at 17:28:10.
|