View Single Post
Vechi 05.09.2010, 17:23:36
anamaria.lupu anamaria.lupu is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristy Vezi mesajul
o sa va povestesc pe scurt ce am facut... sotul meu de cand il stiu, este impatimit cu calculatoarele... si cu mess-ul. si are o gramada de fete acolo, cunoscute el stie cum, de cand era in facultate. mi-a spus ca nu mai are adresele fostelor prietene, si eu il cred. mi-a mai zis ca nu flirteaza cu ele, ca daca vorbesc, sunt numai generalitati.
pana sa ne casatorim, am surprins fara sa vreau cateva momente de "apropiere" cu niste fete de acolo. si acum, fiind patita, reactionez urat la orice imi spune de una de acolo, sau la orice aluzie.
insa inauntrul meu sufar, si e o suferinta de nedescris.
va cer ajutorul pentru a ma linisti si a rezolva problema, care e posibil, admit, sa fie doar in sufletul meu. cum sa scap de suspiciune? stiu ca daca e sa ma insele o va face fara sa-l prind si fara sa aflu... insa nelinistea imi chinuie sufletul si ne otraveste relatia.
din nefericire ,nu te pot ajuta,pentru ca sunt ca tine si nici pe mine insami nu am reusit sa ma tratez de neincredere in barbati.Fii fericita ca nu ai gasit nimic acuzator la adresa lui,nimic incriminator,cum ar fi declaratii de amor sau planuri de intalniri etc..Deosebirea intre mine si tine este ca eu nu ma pot casatori cu un om in care nu am incredere 100%,asa ca nu stiu care o fi mai fericita dintre noi doua...neincrederea este acra,suspiciunea este ca un ac infipt in inima,ca un ghimpe pe creier,mereu te doare,permanent il simti acolo.....am incercat sa merg la psiholog sa inteleg cum pot scapa de neincredere,dar nu m-a ajutat cu absolut nimic,asa ca nu dati banii pe psihologi.Doar Dumnezeu te poate linisti,vorba urzicutzai,doar in Dumnezeu poti avea incredere deplina.DOAR in EL.Roaga-te Lui Dumnezeu sa iti protejeze casnicia,sa va protejeze sufletele tie si sotului tau,sa traiti impreuna fericiti si linistiti pana ce moartea va va desparti.Daca te rogi cu credinta ,vei fi bine,caci Domnul te ajuta dupa nevoia ta.Stii de unde provine atata angoasa,deprimare,spirit certaret din cauza temerii ca il vei pierde pe sot? din orgoliul uman,ca ar putea prefera pe cineva in locul tau,te-ar durea sa te paraseasca (fereasca Dumnezeu) sau poate el este cel mai important din viata ta? Concentreaza-te asupra Domnului ,fa astfel incat Dumnezeu sa fie cel mai important in viata ta pt tine.Si vei observa ca posibilitatea pierderii obiectului pasiunii pamantene va fi mai putina dureroasa,adica gandul nu te va mai obseda ca acum.Inca ceva:mergeti duminica impreuna la Liturghie si la Sfantul Maslu.Te rog! vei vedea rezultate pt linistea sufletului si caminului tau.Inca ceva :gandeste-te de unde provine neincrederea ta,nu cumva proiectezi asupra sotului povestile esuate ale altora,sau poate chiar ale tale? asa e in cazul meu de ex.:bunicii divortati ca bunicu a parasit-o pe bunica pt altele,mama si tata la fel,cupluri in jurul meu la fel,am auzit de atatia barbati infideli incat nu mai am incredere in nimeni chiar daca eu nu am fost inselata pana acum.Si asta ii datorez doar DOmnului.Doamne ajuta!
Reply With Quote