Subiect: Cumpana
View Single Post
Vechi 05.09.2010, 18:37:59
diana-lorena diana-lorena is offline
Member

Data înregistrării: 16.08.2010
Locație: romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
Am vorbit si cu mama.

Mi-a zis ca-s nebuna si ca trebuie sa ma duc la psiholog, ca-mi distrug viatza (serios)
Ai primit multe sfaturi intelepte aici,pe forum...dar vreau sa-ti scriu totusi si cuvintele mele:

Cateodata adultii sunt piatra de poticnire in calea catre Hristos,in loc sa fie o buna povata...in asemenea cazuri nu trebuie sa ii ascultam.

dar de Dumnezeu sa ascultam...asa ca nu mai trebuie sa repeti pacatul de a avea relatii intime cu el in afara casatoriei...si deocamdata nu poate fi vorba de casatorie,pentru ca exista o neintelegere fundamentala intre voi,in legatura cu credinta. Spune-i asta clar si raspicat, chiar daca se supara si chiar daca plange si probabil plangi si tu vazandu-l( stiu cum e,traiesc o situatie de acest fel destul de difcila). Fii ,,eroul lui Hristos'',cum spune parintele Papacioc...
,,Daca ochiul tau te face sa cazi in pacat,scoate-l de la tine'', ,,Daca mana ta te face sa cazi in pacat''...

El va decide daca va ramane cu tine respectand credinta ta...daca va pleca de langa tine, inseamna ca Domnul a vrut sa fie asa...daca va ramane, tot Voia Domnului este,ca el sa se intoarca prin tine la credinta...Deci, draga mea, faca-se Voia Domnului!

Tu roaga-te pentru el, pentru voi, dar roaga-te foarte intens, ca si cum ar fi o chestiune de viata si de moarte...asa cum a facut Petru cand se scufunda..nu a zis decat ,,Doamne, scapa-ma!''...si a fost de ajuns ca sa vada Mana lui Hristos intinzandu-se spre el...

Este bine ca ai constientizat ca Domnul este ,,Calea ,Adevarul si Viata'', mergi pe calea aceasta, apropiindu-te de El prin Biserica,prin Sfintele Taine...este foarte bine sa iti marturisesti pacatele si apoi sa te impartasesti cu Hristos...
Cum iti mai spunea cineva,nimeni nu poate spune in ce pacate va mai cadea..important la Spovedanie cred ca este hotararea ta...un parinte spunea ca trebuie sa fie o hotararea foarte mare:,,mai bine sa mor decat sa mai fac pacatul acesta''...cam asa ar trebui sa spunem..bineinteles ca este greu, vrajmasul sta la panda, ,,urla racnind ca un leu'', dar tu nu esti singura, ci il ai pe Hristos de partea ta in drumul indreptarii...si pe El il auzi spunand ,,Indrazneste, fiica!''

Doamne ajuta!

ps: asteptam vestile bune dupa un timp in legatura cu tine:)
ps2:gandeste-te si ca este o incercare si multumeste-I Domnului pentru ea