Subiect: Un sfat va rog
View Single Post
Vechi 05.09.2010, 19:26:50
diana-lorena diana-lorena is offline
Member

Data înregistrării: 16.08.2010
Locație: romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de potoceanc Vezi mesajul
Tocmai ca si eu si sotia consideram ca sunt mult prea mici pentru asemenea "educatie". In consecinta am scris doamnei un bilet. Maine trebuie sa ma prezint la directorul scolii pentru explicatii.
Doamna le-a vorbit la ora despre PREZERVATIVE SI SPERMA in contextul tematic de care am mentionat.
Si eu cred ca e devreme, mai ales pentru copiii frumos educati,care nu au fost traumatizati inca cu acest gen de lucruri care se tot vehiculeaza in societate,cu ostentatie as putea spune.
Dar, daca tot s-a deschis subiectul si la clasa li s-a spus mai multe,nu se mai poate da inapoi...
Cred ca acum este bine sa vorbiti cu fiul dumneavoastra despre ce invata acolo si sa ii dati unele lamuriri,ca sa nu-si faca o parere gresita...si mai ales unele sfaturi...si sa il ajutati sa isi faca refereatul..mai ales sa nu il lasati sa-l ia de pe net, pt ca e un vocabular prea urat pentru un copil de cls a 5a! de-aia va spun ca e necesar sa il ajutati dumneavoastra.
In final,dar nu in ultimul rand, ar fi necesar sa vorbiti cu fiul dumneavoastra despre acest subiect punandu-l permanent in relatie cu credinta crestina...sa stie ca o casatorie este binecuvantata de Dumnezeu, ca zamislirea si nasterea de prunci la fel sunt binecuvantate...si mai multe lucruri in acest sens...

Doamne ajuta!