Catalin are nevoie de ajutor
Buna seara. Ceea ce scriu aici este o trista realitate. Catalin este un baiat de 7 ani de zile, foarte inteligent si care are, saracutul, o boala necrutatoare: i s-a identificat, anul acest, cam prin primavara, o tumoare canceroasa la inima. De atunci, a facut chimioterapie si un tratament agresiv, i-a cazut parutul si a slabit. Acum insa se simte mai bine, parutul i-a cresut si s-a ingrasat putin si arata destul de bine. Tocmai m-a vizitat pentru ca mama lui zice ca-l aduce la cine zice el si el vrea sa ma vada pe mine, zice mamica lui ca simte care oameni il iubesc, acuma nu stiu... Stiu insa ca mi-e foarte mila de el, foarte foarte mila.
Pana acum, i-am dat mamei si matusii lui Acatistul Sf. Nectarie, sa-l citeasca si Acatistul MD Pantanassa, l-am pus pe pomelnice la o Sf. Manastire si el a participat la Maslu foarte mult, ii place sa se roaga, la Biserica, la Sf. Maslu.
Daca as avea mai multi banuti, i-as da mamei ca sa mai dea pe la medici, etc.
Totusi, tot ce pot sa fac este sa pun pomelnice. Acum ma apuc iar de pus pomelnice la preoti sa le duca la Sf. Manastiri din Romania, il pun la Sf. Maslu si zic pentru el Acatistul Sf. Nectarie.
Va rog sa-mi ziceti ce altceva sa mai fac si sa le zic lor sa faca. I-am zis mamei si matusii lui ca boala asta este o incercare, ca ele daca vor ca Catalin sa traiasca, trebuie sa-i promita la Dumnezeu ca se va face fie preot, fie monah pt. ca si daca scapa, daca ele nu vor sta cu Dumnezeu, atunci iar va reveni boala. Ele sunt crestine insa, asa ca tot omul obisnuit. Mi s-a facut foarte mila de mama lui care la spital, in timp ce Catalin facea sedintele de tratament a zis ca ea nu mai poate, era in pragul disperarii i a zis ca face ceva ... ceva rau.
Daca voi, cei de aici, mergeti la manastiri sau aveti duhovnici, va rog tare mult sa-l scrieti pe pomelnice si pe Catalin, ca sa se faca bine pentru ca deja m-am atasat asa de tare de el ca daca se intampla ceva, Doamne fereste, o sa am si eu o depresie cred ... cred ca o sa sufar foarte tare, mai ales ca mereu el cere ca sa vorbeasca cu mine si s-a atasat de mine.
Deja am luat cazul asta atat de personal ca, efectiv nu vreau sa i se intample nimic rau dar nu stiu efectiv ce sa fac, altceva decat am facut. Daca as putea, l-as duce eu la un cabinet naturist, homeopat.
Ma gandesc sa-i cumpar produse din aceastea naturiste insa fiind copil, nu cred ca-i plac, o sa incerc.
Va rog frumos sa-l puneti pe pomelnice, va rog tare mult.
Dumnezeu sa va dea sanatate si voua punandu-l pe Catalin pe pomelnice si la Sf. Maslu ca sa se faca bine.
P.S. Daca stiti o manastire anume unde sa-l pun la pomelnice, va rog sa-mi ziceti. Ele au fost la un preot clarvazator din Sud si acela le-a zis ca Catalin se va face bine si ca va scapa.
|