Citat:
Īn prealabil postat de mirelat
Referitor la ceea ce ati subliniat (bold) din postarea mea - sa stiti ca tocmai asta am editat... initial scrisesem "sa particip" dar am schimbat tocmai pentru ca sa nu inteleaga careva ca ma voi duce sa ma impartasesc acolo .....
Prezenta mea la cea de-a doua biserica nu cred ca i-ar sminti in vreun fel pe cei de acolo, din contra, se bucura cand ma vad.
|
Citat:
Īn prealabil postat de mirelat
referitor la aceasta, ajungem sa dezbatem problema ridicata si de colegul I.Calin. Aceea ca bisericile noastre nu mai sunt deschise decat la anumite ore, in cursul saptamanii doar in timpul slujbei, daca este una programata in ziua respectiva.
deci, trebuie sa ne alegem si noi momentul dupa orarul bisericii!
|
Nu stiu de ce, dar am "o oarece" impresie ca nu este foarte important, pentru dumneavoastra, raspunsul pe care l-ati primi! Probabil fiindca sunt foarte obosit, am avut o zi foarte grea, sau poate fiindca nu ati analizat cu atentie cele ce am scris, sau poate fiindca nu puteti intelege inca...! Oricum, simt ca nu ati "prins esenta"; din vina mea: am impins discutia spre cazul ideal si astfel a devenit aproape abstract pentru dumneavoastra! Iertati-ma!
Inainte de a ma retrage repet, totusi, sfatul pe care vi l-am adresat acum cateva posturi: nu cautati sa va inscrieti intr-o clasa terminala doar pentru ca acolo sunt unii din prietenii cei mai buni; la scoala trebuie sa trecem, consecutiv, prin toate clasele, de jos in sus! Iertati-ma si pomeniti-ma si pe mine in rugaciune ca sa pot face lucrarea Domnului si nu lucrarea mea!