Pentru consuela:
S-au dat mai sus foarte multe raspunsuri, bine argumentate in privinta efectului dezastruos al feminismului. Imi pare rau ca la tine nu au avut nici un impact. Mai asteptam.
In ceeace ma privesteam cunoscut feminismul la el acasa. De aici si atitudinéa mea impotriva feminismului, intrucat distruge familii, copii, suflete. Nu as fi sesizat aceste lucruri, daca nu ma preocupa credinta. Deci cauza primara a opticii mele e credinta in Dumnezeu prin Iisus Hristos. De la El stiu ce e bine si ce e rau.
Vad ca tu iti formezi opiniile dupa filmele vazute. Atentie, ca te joco nu numai cu cuvintele ci si cu viata ta.
Te-ai gandit cam ce copii ies dintr-un tata destrabalat si o mama destrabalata? Iti spun eu: copii, care de la 9-10 ani vad pe internet tot felul de filme, iar la 12-13 ani isi incep viata cunoscand tot ce e legat de aceasta, experimentand totul, dar fara discernamant: totul li se pare normal, inclusiv sexul cu animalele. Acest subiect se discuta chiar acum de catre parintii si pedagogii consternati in presa. Te poti pune in locul lor de parinte si poti trage concluziile, inainte ca proprii tai copii sa ajunga atat de rau.
|