Citat:
În prealabil postat de mirelat
Care credeti ca sunt punctele cheie ale unei casatorii fericite?
|
Dragostea,respectul si intelegerea.Intre cei 2 nu trebuie sa existe ierarhii sau chestii de genu,,tu faci asta ca esti femeie,eu fac astalalta ca sunt barbat".Ambii sa lucreze in echipa si sa gandeasca unul ca si celalalt.De ex daca unuia ii este rau,celalalt sa il simta sau in cazul treburilor sa se imparta totul in mod egal si nu numai femeia sa faca treaba sau barbatul,ci impreuna..la masa de ex ea sa pregateasca mancarea,el sa puna fata de masa...la curatenie,ea sa faca in sufragerie,el in dormitor..la ingrijitul copilului,ea sa il spele el sa-l imbrace sau ceva asemanator...pe strada daca gasesc un om cazut,unu sa sune la salvare,celalalt sa verifice daca e constient.Daca se intampla ca barbatul sa aiba o idee noua,atunci el va explica femeii ce are de gand iar ea il va asculta si ii va fi un ajutor in acea idee,sau daca ea va avea o idee atunci barbatul o va asculta si ii va fi un ajutor ei.Daca femeia vrea sa cumpere un obiect nou(aspirator de ex sau robot de bucatarie)ii va spune barbatului de ce vrea sa cumpere,care sunt avantajele,se vor gandi impreuna la dezavantaje,barbatul isi va spune parerea si vor lua o decizie impreuna(valabil si invers,unde se schimba rolurile adica daca barbatul vrea sa cumpere ceva nou atunci el va explica si femeia doar isi va da cu parerea).La serviciu,ideal ar fi ca cei 2 sa aiba aceeasi meserie si se vor sfatui impreuna,vor face totul in echipa.Daca li se va cere ajutorul sau au de facut un proiect,vor imparti treburile pe jumate si fiecare se va ocupa de partea lui de treaba,bineinteles ca sfatuindu-se cu celalalt.Diferentele dintre sexe duc la nefericire in cuplu.Asta e parerea mea si asa vad eu un cuplu perfect.