View Single Post
Vechi 06.09.2010, 14:14:13
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Si nu crezi ca exista Iad, Judecata....?
Iar impotriva Sfintilor Parinti si a Bisericii sunteti voi cei care va amagiti singuri cu toate dulcegariile si scarboseniile acestei lumi.
Vezi ca tocmai ieri a fost citita Evanghelia cu cea mai mare porunca din Lege. Ca un bun crestin stii care este, nu? iar aproapele tau poate fi chiar si un "visarionist"care dupa porunca din Lege TREBUIE sa-l iubesti
Din postarile tale imi dau seama ca oricum tu esti pe nicaieri, vrei sa fii putin si cu Dumnezeu dar cel mai mult vrei sa slujesti desfatarilor acestei lumi. Ori, daca iti aduci aminte bine-asta nu se poate daca vrei in Imparatia lui Dumnezeu.
Cat priveste Judecata....ia mai vezi putin ce se spune in "literatura de specialitate" a ortodoxiei, e bine sau nu sa judeci? e bine sa furi ceea ce se cuvine doar lui Dumnezeu? E bine sa defaimezi pe cineva care poate la un moment dat al vietii ti-a fost binefacator?
Stiu bine sa "sfarsitul lumii" si "judecata de apoi" sunt subiectele favorite ale acestei "lucrari".
Nu stiu ce ti-ai dat seama din postarile mele, dar aici e vorba de visarionisti, nu de mine.
Stiu bine ce spune "literatura de specialitate", crede-ma.
Dar mai stiu si ce spune "literatura de super-specialitate" adica cea visarionista.
Reply With Quote