Eu am un caz de vrajitorie chiar pe palier: femeie nascuta la tara , ajunsa la oras, fara Dumnezeu, a adus cu ea, din tinerete probabil , ca mijloc de supravietuire, si vrajitoria...Practic apela la asa ceva cand voia o rezolvare facila si, culmea, se si lauda cu performante. Aranja pe oricine ii statea in cale !
Se stie ca diavolul creaza o dependenta in domeniu si , daca mai vrea favoruri, ajunge sa-i ceara/ impuna o perpetua lucrare demonica impotriva oamenilor..Nu-i lasa pe vrajitori pana la moarte..
Stiu cum a evadat din mediul provincial: a pus ochii pe barbatul alteia si l-a divortat..L-a luat cu tot cu casa si bunurile femeii gonite.., dar nu la avut cu adevarat, caci viata lor n-a fost armonioasa. El a murit...I-au gresit tratamentul la spital pt ca nevasta , obsedata de bani, substituise buletinul barbatului pe care scria ca are si diabet.
Ii placea sa ameninte: "asa va trebuie.. , sa va duceti acum sa stati cu fundul in sus in biserica.." Numa ca cei trimisi chiar de ea la biserica chiar au ajuns sa se roage si i-a daunat..
In prezent continua sa se tina de vraji, s-a izolat de bruma de familie pe care o avea, fata i s-a schimonosit din pricina unei infectii.....si vietuieste in pierzanie..
Dumnezeu stie cati oameni a aranjat..
|