Citat:
În prealabil postat de consuela
asa o fi daca zici tu...ideea e ca nu e corect nici sa supunem nici sa fim supuse, calea de mijloc si libertatea fiecaruia e cea mai buna.
fiecare traieste sa arate ce poate, nu sa fie tinut in lat ca pe catel, pt ca astfel nu se mai stie ce ii poate pielea.
|
Din tot ce ai spus pana acum,am inteles ca nu esti de acord ca barbatul e capul femeii si nici nu vrei sa urmezi modelul Fecioarei Maria.Adica,cred in Dumnezeu,sunt ortodox,dar din Biblie ascult numai ce vreau eu.Asta a spus-o insusi Dumnezeu,ca barbatul e capul femeii,dar azi femeia a cazut in mandrie si nu mai accepta asta.Intelege ca femeia trebuie sa faca ascultare de barbat,dar numai daca si acesta face la randul lui ascultare de Biserica.Deci ascultarea nu e orbeste,sora draga,n-a zis nimeni asa ceva.Fecioara Maria a ascultat de Iosif,cu toate ca este binecuvantata intre femei si a nascut pe Fiul lui Dumnezeu.Si ea n-a avut servici.Din pacate azi se cade in exreme,unii barbatii sustin ca ei sunt stapanii femeii,iar unele femei sustin ca ele sunt independente si nu asculta de nimeni.