Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 22.05.2007, 16:27:04
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de consuela
asa o fi daca zici tu...ideea e ca nu e corect nici sa supunem nici sa fim supuse, calea de mijloc si libertatea fiecaruia e cea mai buna.
fiecare traieste sa arate ce poate, nu sa fie tinut in lat ca pe catel, pt ca astfel nu se mai stie ce ii poate pielea.
Din tot ce ai spus pana acum,am inteles ca nu esti de acord ca barbatul e capul femeii si nici nu vrei sa urmezi modelul Fecioarei Maria.Adica,cred in Dumnezeu,sunt ortodox,dar din Biblie ascult numai ce vreau eu.Asta a spus-o insusi Dumnezeu,ca barbatul e capul femeii,dar azi femeia a cazut in mandrie si nu mai accepta asta.Intelege ca femeia trebuie sa faca ascultare de barbat,dar numai daca si acesta face la randul lui ascultare de Biserica.Deci ascultarea nu e orbeste,sora draga,n-a zis nimeni asa ceva.Fecioara Maria a ascultat de Iosif,cu toate ca este binecuvantata intre femei si a nascut pe Fiul lui Dumnezeu.Si ea n-a avut servici.Din pacate azi se cade in exreme,unii barbatii sustin ca ei sunt stapanii femeii,iar unele femei sustin ca ele sunt independente si nu asculta de nimeni.
Reply With Quote