Dupa ce o sa citesti Matei 25 o sa crezi in pomana. Bafta.
Cateodata cei rai vor lucra astfel incat sa nu mai ai resurse sau timp sau ceva sa faci pomana de care ai nevoie in rai.
Deci roaga-te:
Doamne forteaza-ma spre mantuire si forteaza-ma si ajuta-ma sa dau fara durere pomana de care am nevoie, si sa am resursele pentru aceasta pomana.
Copilul tau va fi judecat si dupa pomana pe care a facut-o. Daca il dai la meditatii la matematica, bine faci dar mai intai da pomana in numele domnului IIsus Hristos din partea copilului tau sa aiva la judecata.
Ce poti sa dai?
Apa, mancare, haine si tot asa.
Cand dai pomana nu dai numai saracului, dai si Domnului IIsus.
Un caz, cineva se tot ruga sa-i descopere Dumnezeu cum adica cand el da pomana da lui IIsus si a vazut cu ochii mintii cum de fiecare data cand dadea pomana o mana din cer venea si lua pomana.
Daca vine un sarac la tine si nu ai bani, cel putin zi o rugaciune sa-l ajute Dumnezeu cu cele trebuincioase. La fel cand cunosti pe cineva cu un necaz, boala, etc.
Vezitu, daca te duci in cartile de istorie, romaniie rau cei mai darnici si primitori oameni asa cum cere ortpodoxia. Trebuie sa redevenim ce-am fost si mai mult decat atat.
Stiu o femeie care a facut o organizatie caritabila si primea bani, lucruri pe care le impartea saracilor, adica ii ajuta pe cei cu servici sa faca pomana si i-a aparut Maica Domnului si a vorbit cu ea, asa de importanta e milostenia.
Nu se asteapta nimeni sa fiic ampioana de la inceput. Incepe cu curatenie in debaraua de haine cu hainele vechi, apoi cu ceva mancare, cu ceva apa , cu niste rugaciuni pentr oameni in general si un pic cate un pic se aduna si cresti.
Last edited by spre_rasarit; 06.09.2010 at 19:02:03.
|