View Single Post
Vechi 06.09.2010, 20:28:15
miaulici miaulici is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2010
Implicit

Ok, multumesc frumos.
Sunt sigura ca se va face bine, absolut sigura!
Pentru ca eu cred ca va fi de folos Lui Dumnezeu. Poate ca, va mijloci mantuirea acelei familii, devenind preot sau monah.

Saptamana aceasta iar face tratament, toata saptamana, azi dimineata a mers la spital. Aici, la Cluj, medicii i-au facut cadou multe jucarii, el nu e constient de ce are si nimeni nu vorbeste in prezenta lui despre asta ...

E foarte vesel si are pofta de mancare dar mama sa i-a auzit vorbind pe medici care vorbeau intre ei ca nu ar mai avea nici o sansa. Citostaticele trebuie sa-i micsoreze tomoarea pentru ca sa poata sa i-o extraga prin piciorus, este singura solutie, asa au zis medicii, pentru ca este pe inima.

Ma bizui pe voi pt. pomelnice sa-l puneti. Si eu ma apuc de pus pomelnice peste tot pentru ca numai atata pot sa fac pentru el, pentru moment, desi stiu ca mama lui da foarte multi bani la medici si sunt o famile saraca, nu de la oras. Aici au o matusa si un unchi.

Dar eu stiu sigur ca el se va face bine si Dumnezeu le va demonstra medicilor (care au zis ca n-au mai avut asa un caz), ca El e mai tare decat stiinta, decat medicina. Daca El vrea, salveaza si Catalin e un suflet pur si curat si va scapa cu bine.

Cand mai am vesti, o sa mai intru pe site. Pana atunci, va doresc numai bine tuturor!

Doamne ajuta!
Reply With Quote