Citat:
În prealabil postat de ionut12
Chiar daca la noi inca nu este leglizat se practica f des
daca se si mai legalizeaza nu stiu ce ar mai fi
oare cate familii ar mai ramane stabile?
Siasafamiliile in ziua de azi nu mai traiesc duhovniceste si crestineste cel putin majoritatea dintre ele
|
Nu cred ca ar fi vreo diferenta dpdv al sporirii adulterului si casniciilor destramate.
Chiar si asa,cica "ilegal" cum se practica astazi,atat barbatii cat si femeile au acces la dame de companie si gigolo,absolut nimeni nu ii trage la raspundere,decat poate pe amarastencele alea de pe centura,carora oricum le dau drumul politistii dupa cateva ore ca cica nu au ce le face.
Insa,ce spuneti de prostitutia din sanul casniciei?Oare nu este si mai grava decat aceea care macar este recunoscuta ca atare?Observ din ce in ce mai multi barbati si femei deopotriva,care cauta sa se capatuiasca legand mariaje cu persoane potente financiar,cu o pozitie sociala etc.
Mai este si un alt aspect care imi face sa imi inghete neuronii din pricina stupidului si ridicolului situatiei:sunt foarte multi barbati care cica isi respecta sotia (este "sfanta" pentru ei),prin urmare neputand sa ii ceara in viata intima anumite lucruri pe care si le-ar dori, "din prea mult respect" apeleaza la prostituate pentru a le indeplini acele fantezii...poate fi ceva mai ridicol de atat?
Se mint pe ei insisi,ajung sa isi imbolnaveasca apoi sotiile si cate mai cate tragedii se petrec.Cunosc cazuri concrete,credeti-ma ca nu bat campii...
Sau sotiile care se viseaza nu stiu ce mironosite incat habar nu au sa isi iubeasca si sa isi respecte barbatul asa cum este el,cu anumite dorinte,trairi,ajung sa isi nege lor insele propria sexualitate si sa refuze cu indarjire iubirea intima reala,fiind chiar linistite ca sunt scutite de corvoada cand consoarta apeleaza la alte "mijloace",traindu-si in ignoranta si iluzie "viata preacucernica"...
Sa am iertare pentru cei mai sensibili de aici,insa eu nu gasesc in asta crestinismul,ci ipocrizia acelor oameni fata de ei insisi:in loc sa isi rezolve problemele personale,se ascund in spatele religiei ca dupa un paravan.