Erau niste seriale pe mtv acum cativa ani impotriva traficului de persoane si prostitutiei legalizate. Si aratau parerile ambelor parti, ale clientilor si ale femeilor care practicau.
Clientul zicea ceva de genu, ca el crede ca o face fericita pe prostituata, ca e si platita si crede ca ii si place ca altfel nu ar face. Si ca se bucura ca si ea il face fericit si toata lumea e fericita. Un monstru.
Prostituata zicea ceva de genu: am fost adusa in tara asta cu promisiunea ca imi va gasi de munca un prieten, m-a lasat singura in casa de proxeneti , chipurile ca el sa se duca sa cumpere un pachet de tigari si de atunci mi-a inceput calvarul. Nu pot sa fug de la bordel pt ca m-au amenintat ca imi omoara sora si familia , ca daca fac reclamatie la politie o sa imi ia sora din tara si o pun si pe ea la "produs". Vreau sa fiu si eu normala si sa nu mai practic prostitutia. Vreau sa am familie.
Da a gresit, dar toti gresim , si nu meritam sa fim violati. Sa ridice primul piatra care nu are sau nu a avut patima curviei. Dar noi nu am fost violati pt asta. Si nici ea nu merita asta, doar pt ca a fost fata de la tara naiva.
Cam asta naste prostitutia legalizata. Monstri. Le da frau monstrilor sa isi puna in aplicare obsesile, de la pesti pana la clienti, si cei care pierd sunt oamenii simpli. Fetele de la tara, sotiile si copii nostri. In statistica rata infractionalitatii in locurile unde sunt legalizate astfel de bordeluri creste, si vom avea mai multe violuri.
Asa ca domnul Prigoana, cand se va inbolnavii grav sa nu se intrebe de ce la pedepsit Dumnezeu. Pt ca pierde atatea suflete, pt ca e factorul principal in cand copilele vor fi violate pe strada. Sa legalizezi prostitutia e ca si cum ai legaliza bandele de proxeneti. Te violeaza si iti baga si un act in fata, noi suntem firma legala conform legii 3475473/2010.
Sa il pedepseasca Dumnezeu pe prigoana ca prea si-o ia in cap cu rautatea lui si deciziile asupra viitorului nostru. Incep sa iubesc parlamentarii hotii de la buget decat masonii incompententi.