View Single Post
Vechi 07.09.2010, 11:40:03
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Delirul Vezi mesajul
Prostitutia este veche de cand lumea si se spune ca ar fi una dintre cele mai vechi meserii. Dar eu nu la statutul prostitutiei ma refeream ci la faptul ca erau alte vremuri alte principii alta educatie comparativ cu sec 21. Adica bunul simt privit la modul cel mai general intr-o societate ,atunci cand exista, si este cultivat in acea societate conteaza mult, pe cand astazi numai tupeul si neghiobia mai sunt la putere, cel putin pe aici prin Romania, unde cu cat esti mai stupid cu atat ajungi mai sus (vezi starlete TV de astazi ca multe sunt monumente de prostie). Este drept ca si la vremea aceea existau scursuri ale societatii insa cultura era alta, mai citea omul o carte mai stia de respect si de datorie acuma tot mucosul cum face ochi striga Carpe Diem.

Plus ca din perioada interbelica pana astazi bolile cu transmitere sexuala s-au mai inmultit cu una, SIDA si asta face cat toate celelalte la un loc. Purtatorii de HIV o buna vreme nici nu stiu ca sunt infectati dar in aceasta perioada sunt infectiosi. Prin urmare prostitutia legalizata va contribui ca un vector in plus in transmiterea acestor boli plus SIDA.
Nu pot sa contrazic ceea ce spui.Parca acum traim timpurile cand Raul isi pune amprenta mai pregnant decat oricand.O rapida vizita in Bangkok si vei vedea Sodoma si Gomora varianta updatata.Eu sunt doar scepticul de serviciu care se indoieste profund ca natura uman,inecata in propria sa mizerie atemporala mai poate face face ceva pentru a schimba dramatic situatia.Cred ca doar Mantuitorul va schimba asta,suntem pe un topogan al decadentei profunde pina atunci,cadere ce ne afecteza aproape ireversibil dpdv spiritual.Faptul ca am ajuns sa vedem in asta o normalitate este doar o consecinta a situatiei observate de catre domnul Mihnea Dragomir:

,,Într-o țară care oricum a divorțat de orice valoare creștină, în care avortul este legal, întreb și eu: de ce nu ar fi și curvia legală ?"

Buna intrebare.Incomoda dar extrem de pertinenta.Sa nu cadem in plasa prostitutiei morale in care oricum suntem prinsi precum pestele-n navod.Prostitutia are mai multe ,,chipuri"precum si si hidra are mai multe capete.Credem ca scapam de unul dar deja altul ne maninca pe interior.

Cu regret>trebuie sa plec.O sa incerc sa reluam discutia si voi citi cu mare atentie raspunsul tau.Multumesc frumos pentru dialog.

Cel de Sus sa fie alaturi de noi toti.

Last edited by Scotianul; 07.09.2010 at 11:55:13.
Reply With Quote