Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Subiectul este "Ierodiacon Visarion", nu Arsenie Boca sau Cleopa.
"osandirea, batjocorirea si aruncatul cu pietre in "visarionisti"" - daca voiam sa fac asta, as fi deschis un subiect pe aceasta tema si as fi scris acolo tot ce as fi crezut de cuviinta.
Dar pentru voi aratarea adevarului reprezinta jignire, batjocorire, sau, preferatul vostru, aruncare cu pietre. Oare de ce?
Dar, probabil, nu ti-ai dat seama ca eu doar am raspuns comentariilor gen "ce tari suntem noi in frunte cu parintele nostru".
|
Dumitru, de unde stii ca adevarul il detii tu? Dealtfel daca doresti, poti sa te exprimi liber oriunde, poti aborda orice subiect si sa scrii tot ce vrei de cuviinta; se stie ca Dumnezeu le va descoperi pe toate dar numai atunci cand e momentul, si atunci vom afla adevarul, chiar daca acest adevar il vom afla numai dincolo, in vesnicie, tot il vom afla!
Pana una alta, la Cernica, am auzit de fiecare data cand am fost acolo ca Pr. Visarion a fost unul din oamenii lui Dumnezeu. Oare de ce?
Am inteles si ca nu vrei sa-mi raspunzi la intrebari dar te inteleg, atata timp cat nu ai decat un scop...
Dar sa stii ca sfarsitul, vrei nu vrei, tot va veni!