View Single Post
Vechi 07.09.2010, 16:30:30
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Bucuresti Baneasa 6 septembrie ora 04:00 dimineata. Asteptam intr-un spatiu asemanator cu un iarmaroc sa iau avionul. In acea atmosfera de balci romanesc, scaldati intr-o lumina chioara care cadea prin tavanul din sticla murdara de la un bec galben suspendat undeva afara, ingramaditi pana la plecarea primului avion la ora 7:00 dimineata intr-o sala neincapatoare, privirile s-au indreptat catre televizorul care era suspendat undeva sus, pe mijloc. La ora aia, pe nu stiu ce canal dubios, era o emisiune in care apareau frecvent femei sumar imbracate - nu stiu despre ce era vorba in emisiune. La un moment dat treaba a luat-o razna, aparand sani pe ecran si alte lucruri pe care nu are rost sa le descriu. Sala era plina de oameni si multi copii se uitau la televizor. M-am dus la o tanti care lucra acolo si am intrebat-o daca poate sa schimbe canalul. A zis ca nu e treaba ei si ca ma pot uita in alta parte. I-am explicat ca se uita copiii mici, iar ea mi-a raspuns sa incerc eu sa-l schimb, ca sunt inalt si poate ajung la butoane. La care m-am dus si am inchis televizorul. Nu a comentat nimeni.
Admirabila atitudine ! Si nu i-ai reclamat la OPC ?
Reply With Quote