Subiect: Muzica sectanta
View Single Post
Vechi 08.09.2010, 11:33:20
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Ce stii tu ce-i frumos...

In Biblie ni se porunceste sa cantam Domnului, caci Domnul iubeste cantarea de lauda, mai ales cantarile noi. Marturisesc ca nu am urechea muzicala a unui preot ca sa pot canta de la cap la coada o cantare bizantina. Deci, ce voi face? Nu-L voi mai lauda pe Domnul pentru ca unii nu agreaza? Cant si eu cum ma pricep.
Eu cred ca Domnul apreciaza cantarea venita dintr-o inima curata si iubitoare si nu are preferinte pentru genuri muzicale. Dapai noi, de, romani inimosi ce suntem, ne imaginam ca Dumnezeu ne aude numai pe noi cum cantam, nu si pe nevrednicii de altii. De parca Dumnezeu s-ar uita pe pamant printr-o teava si vede doar muzica bizantina. Nu i-o vedea si pe amaratii de negri care bat tobele si canta acapella in cinstea Domnului? Sau pe rromii care, orice le-ai face, nu stiu canta decat muzica specifica lor? Sau pe evreii care folosesc tot felul de instrumente ca sa cante Domnului si pe care Domnul i-a ascultat si in vechime, desi nu cantau bizantina?

Si daca tu nu bagi in seama ingerii, crezi ca e pierderea lor sau a ta? Ei oricum canta Domnului si nu tie.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14