Citat:
În prealabil postat de ispita_ta
eu asa stiu... e pacat sa-ti misti formele ispitandu-i pe ceilalti.
acum poate imi sari in cap sa-mi spui k exista limite... dar uite k nu stii cine la ce fel de miscari reactioneaza. :P
|
OOOOOOOOOfff.Da ce lumea danseaza numai miscandu-i formele?Sau numai pt asta este dansul?Pai si mamaia danseaza cu bunicul dar,crede-ma ca nu-si misca formele ca sa ispiteasca,nici pe bunicul si nici pe altii.Nu are rost sa fim fatarnici.Dumnezeu nu ne vrea fatarnici.Dumnezeu ne vrea normali,vrea sa fim normali in anormalitatea asta din zilele noastre.Pai daca multi tineri din ziua de azi se distreaza in diferite feluri,acum vorbim de distractie in limita obisnuitului,tu daca ai sa stai acasa asta nu inseamna ca te-ai ferit de "pacat",pacatul il invingi rezistand ispitei.Deci du-te dar la dans si arata-le fetelor care is misca formele ca se poate dansa si normal,neispitind pe nimeni.Te intaresti infruntand ispita nu ascunzadu-te de ea.EEiii acum sa nu ma intelegi gresit.Atat am vrut sa zic,ca nu-i pacat,trebuie sa fim normali.Nu am vrut sa necajesc pe nimeni.Daca s-a intamplat,iertare...