Subiect: urasc barbatul
View Single Post
Vechi 08.09.2010, 14:17:45
felicitas's Avatar
felicitas felicitas is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Chestia asta e o tampenie (scuzati cuvantul). Poate din cauza ideilor precum astea incepeam eu sa urasc barbatul. Sunt convinsa ca nu-s mai stapaniti de instincte barbatii, dar poate ei isi gasesc scuze mult mai usor cand e vorba de asta.
Nu urasc barbatul facut de Dumnezeu, urasc imaginea pe care societatea o face despre barbat si pe care toti o inghitim ca fiind "adevarul" despre barbat. Pfffff
Daca acum esti indragostita, peste ani cand marea iubire se va raci, o sa-ti dai singura seama de faptul ca am dreptate, daca nu recunosti acum este pentru ca te afli intr-o etapa roz, esti tu suta la suta sigura ca peste ani cand barbatul tau se va plictisi de tine nu te va insela cu altcineva mai tanar? Tu nici macar nu o sa stii cand te va insela, asa de bine se va ascunde de tine, iar cand vei afla vei avea un soc enorm. Treaba ta, crezi ce vrei, dupa mai multa experienta de viata vei ajunge la aceasta concluzie. BARBATII SUNT GENETIC GHIDATI DE INSTINCTE MAI MULT DECAT FEMEIA, ASTA O AFIRMA PARINTELE ARSENIE BOCA SI NU EU, IN SCRIERILE SALE, NU AR FI RAU SA INCEPI SA LE CITESTI, ASA CA DACA TU AI AJUNS SA TE CONSIDERI MULT MAI APTA IN ACEST DOMENIU DECAT PARINTELE ARSENIE IMI CER MII DE SCUZE, NU STIAM CA VORBESC CU O SOMITATE, EU CREDEAM CA VORBESC CA O FATA APROPIATA DE VARSTA CA MINE,DAR SIGUR M-AM INSELAT.
Reply With Quote