E o intrebare foarte buna.Cred ca asa ar trebui sa gandim in astfel de momente si poate in sufletul nostru ar fi mai multa lumina, mai multa bunatate si iertare, poate ne-ar incerca mai des sentimentul bucuriei si l-am darui si altora si poate lumea ar fi mai frumoasa, am trece mai usor peste incercari si imbracati in haina de lumina, am indrazni sa batem la usa milostivirii ceresti.
Ce dar I-am facut astazi Fecioarei Maria? Prea neinsemnat- m-am rugat pentru mama, pentru frati , pentru cei dragi-casnicii mei si pentru prieteni. Stiu, e putin, dar poate voi avea si momente mai bune. Dar din tot sufletul o iubesc si ii multumesc pentru ca ne ocroteste si stiu ca si Ea, ca o mama buna, ma iubeste si ne iubeste.
Va doresc tuturor sa fiti ocrotiti de Mama noastra, a tuturor- de Maica Domnului si sa aveti parte de ajutorul Ei.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
|