Subiect: Muzica sectanta
View Single Post
Vechi 08.09.2010, 21:52:09
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Mda, se mai intampla...dar nu cred ca numai instrumentele erau problema . Conteaza foarte mult si cine canta si cat har are...conteaza daca ii canta Domnului sau a venit la adunare doar sa faca show...Eu merg intr-o adunare in care instrumentele nu sunt o regula, se folosesc doar cand si cand. Insa mi-ar place sa stiu canta la chitara clasica; cred ca as transmite mai mult din ceea ce vreau sa-I transmit Domnului.

Imi place mult aceasta cantare, cantata la inmormantarea lui Traian Dorz [pare acompaniata la orga si acordeon, dar foarte dulce]:

Dor al dorurilor mele

Si mai sunt ca ea.
Mai mult decat talentul, conteaza inima daruita , smerita si sincera care canta,
Cantarea fratilor de la Oastea Domnului e departe de cele in care tobele se aud mai tare decat melodia propriuzisa, orga si acodreonul sunt specifie Oastei Domnului,
daca faci parte dintr-o adunare mai conservatoare e probabil sa fie cum zici tu, dar nu stiu daca cunosti, in Cluj, biserica penticostala Speranta e tare laudata si apreciata de multi, dar modul lor de inchinare a iesit demult din tiparele traditiei crestine si poate face usor concurenta ritmurilor din cluburile studentesti

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)