Subiect: Muzica sectanta
View Single Post
Vechi 08.09.2010, 22:01:12
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Mai mult decat talentul, conteaza inima daruita , smerita si sincera care canta,
Cantarea fratilor de la Oastea Domnului e departe de cele in care tobele se aud mai tare decat melodia propriuzisa, orga si acodreonul sunt specifie Oastei Domnului,
daca faci parte dintr-o adunare mai conservatoare e probabil sa fie cum zici tu, dar nu stiu daca cunosti, in Cluj, biserica penticostala Speranta e tare laudata si apreciata de multi, dar modul lor de inchinare a iesit demult din tiparele traditiei crestine si poate face usor concurenta ritmurilor din cluburile studentesti
Nu am mers prin Cluj, mai mult m-am invartit prin Bucuresti; si aici gasesti de toate, de la tobe la acapella . Insa m-am obisnuit sa iau ce e bun. Daca muzica nu mi se pare duhovniceasca incep ma rog, incerc sa valorific timpul. Nu m-a facut Dumnezeu pastor sa pot schimba mentalitatea adunarilor, dar ma straduiesc sa fac slujba la care am fost chemata si sper sa-I fac astfel bucurie.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14