View Single Post
Vechi 08.09.2010, 23:04:20
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Dacă pentru un astfel de gest se face vărsare de sânge atunci înseamnă că atunci când musulmanii vor ajunge mai puternici vărsarea de sânge va fi și mai mare și pentru lucruri mai puțin ofensive. Ei trebuie înfruntați acum, cât mai pot fi încă respinși.

Dacă vor apărea violențe atunci asta va da în vileag adevărata lor fire și oamenii vor fi mai avizați în a nu-i considera de bună credință.

A nu acționa din cauza fricii nu înlătură pericolul ci îl agravează.

Prin ce îi iei musulmanului libertatea credinței și libertatea de a alege dacă arzi curanul?

Cei care le iau apărarea musulmanilor nu au viziune, nu înțeleg ce nenorocire este să trăiești alături de acești oameni, atunci când ei depășesc condiția de minoritate. Și nu e de mirare că nu știu nici istorie, nu știu că islamul a reprezentat doar un șir de silnicii, convertiri forțate, răpiri și distrugeri de biserici și bunuri pentru creștinii de sub puterea musulmană (arabă, turcă) și asta se întâmplă și în prezent în țările unde creștinii trăiesc în mijlocul majorității musulmane. Cititți istoria Greciei, Armeniei, Egiptului, vedeți ce se întâmplă azi în Pakistan, Kosovo, Sudan.

E cazul ca astfel de oameni (suporterii musulmanilor) să coboare din lumea ideilor și să devină realiști.
Si eu sunt impotriva metodelor neortodoxe folosite de musulmani pentru a-si expune punctul de vedere, dar treaba e ca noi avem un Dumnezeu care ne indeamna la pace, pe cand ei au un zeu care-i indeamna la varsare de sange.
Nu stiu ce masuri ar putea fi luate in problema asta.