View Single Post
Vechi 09.09.2010, 15:44:32
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Nu pot să nu mă gândesc la trupul ăsta acoperit de spray-uri și parfurmuri, nu tocmai ieftine, ce-i înăuntrul lui? Ia, gândiți-vă, puțin la conținutul mațelor noastre, la mizeria din noi, ca să vedeți ce împodobesc unii (unele). Gândiți-vă la starea de (semi)obezitate a majorității dintre noi.

Întreaga noastră existență, astăzi, este circumscrisă valorilor privind "umplerea mațelor", vopsirea, parfumarea, fardarea, modei etc. E de bun simț să vezi ce trup aranjezi. Una este să te îmbraci cuviincios și adecvat, alta este să te îmbraci doar ca să te îmbraci (scop în sine). Colegele mele de serviciu se plâng veșnic de bani, dar Avon-ul face parte integrantă din viața lor. Și nu ies tocmai ieftin.
Piercing, tatuaje, bijuterii, zgărzi la mâini, picioare, buric etc. Mie mi se pare doar sadomasochism, nimic altceva.

Nu e de mirare că, pe aiurea, porcii au devenit animale de companie. Omul de astăzi începe să se apropie, din ce în ce mai mult, de condiția respectivului dobitoc. Unde nexam creier, capul e pe post de umbrelă. Și atunci îl fardăm, vopsim, frezăm (am trăit să o văd și pe asta, la mine în oraș, un tuns "la zero" face 20 lei, cred că mă fac frizer) că oricum nu avem la ce să-l folosim.

P.S. Să nu se înțeleagă că nu folosesc câte un spray, dar, cu echilibru, cum spunea miss heaven. Și zece lei la 4 - 5 luni nu mi se pare o povară uriașă.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote