Citat:
În prealabil postat de mirelat
Doamne, ce aberatii puteti scrie despre parfumuri!
Mi se pare mie sau vorbiti despre tot felul de colonii ieftine sau contrafaceri?
Daca unii cer si altii dau bani grei pe asa ceva asta nu inseamna ca sunt si bune.
Parfumurile fine sunt discrete si oricine are un minim de educatie stie ca este suficienta o picatura sau doua pentru a pune un accent pe tinuta, la ocazii speciale.
|
De fapt Crestin ortodoxa vorbeste despre o linie de parfumuri despre care nu stiu decat cei care sunt deja experti in parfumuri. Este considerata o linie de arta si sunt uimita ca se gaseste in Romania (eu stau in oras de 4 ori mai mare decat bucuresti si nu mi s-a intamplat sa gasesc un astfel de parfum in magazine - adevarat, nici nu am cautat, nu ma foarte intereseaza parfumurile de lux).
Daca iti plac parfumurile fine, presupun ca stii deja ca acelea NU se gasesc in magazine gen Sephora sau Bloomingdales.. Iar daca nu stii asta, nu ai pierdut nimic, insa nu vad pe ce baza ii raspunzi in acea maniera lui Crestin Ortodoxa.
@ Crestin Ortodoxa.. ma bucur ca ai scris despre partea nociva a parfumurilor.
Eu am folosit ani intregi parfumuri si aveam migrene si greturi.. mai ales dimineata. Foarte greu le-am pus in legatura cu parfumul, nu-mi venea sa cred ca un produs atat de scump te poate imbolnavi. Mai ales parfumurile Chanel au un efect groaznic asupra sanatatii mele.
Si nu pot sa uit cand sora mea s-a parfumat pt prima data cu YSL si au aparut instantaneu niste pete mari rosii pe pielea ei!
Sau produsele Clinique.. tot sora mea s-a umplut de pete pe fata de la ele (si mancarime).. Si nu a avut nici o reactie alergica pana la maturitate cand a venit in contact cu cosmetice.
Imi plac parfumurile Hermes.. dar sotul meu sta la trei metri distanta de mine: ii se face rau de la ele.
(M-am gandit ca totusi pot avea o utilitate in post.. glumesc. ).
S.a.m.d.
In timpul sarcinii am renuntat total la parfumuri, cosmetice, vopsit par, chiar si deodorant (pt ca nu transpir, nu miros.. decat daca mananc carne si junk food) si imi este foarte bine (desi la vopsitul parului am revenit).
In ocazii speciale am mai folosit parfum, dar acum simt diferenta (adica am o usoara greata, uneori o usoara durere de cap)