View Single Post
Vechi 09.09.2010, 16:33:03
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Vad ca multi confunda parfumarea cu spalatul. Una e una si alta e alta.
E indicat sa te speli cat mai des, in general macar o baie/un dus pe zi. Daca nu ai conditii te speli cat de des poti, dar e de dorit sa nu eviti ocaziile. Totusi nu vei fi judecat dupa cat de curat la trup esti ci cat de curat la suflet. Nu uitati chestia asta.
Parfumarea. Ce este parfumarea? Este acelasi lucru cum sunt si fardurile, rujurile, ojele etc. Amagire. Asta sunt, amagire. De ce sa nu miroasa trupul tau a trup curat si spalat ci trebuie sa miroasa a tot felul de miresme rare? Bunica-mea mirosea a tamaie cand venea de la biserica, iar cand era acasa mirosea a busuioc, paie (de la salteaua de pe laitza etc). Si chiar si a lut, caci casa era din lut. Avea un amestec de mirosuri care erau sanatoase si foarte naturale. Iar noi vrem sa inselam nasurile altora punand parfum pe noi. Am avut momente cand am fost atras spre o domnisoara doar pt parfumul ei. Era ea mai merituoasa, mai curata cu sufletul, o mai buna viitoare mama? Ma indoiesc. Inseamna ca eram atras de ceva nefiresc, de o minciuna. Stiu ca nu va convine raspunsul meu, nici mie nu-mi convine, si eu ma dau dimineata cu un parfum bun, dar asta nu ma incurca sa vad adevarul asa cum e. Acuma pe langa multe alte pacate mari sincer nici nu mai stiu daca mai conteaza acesta...