Subiect: Rugaciune
View Single Post
Vechi 23.05.2007, 00:46:14
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianaparis
In loc sa-i vedem pe altii, sa ne uitam la noi.
Asa ca va propun, frati rugatori in duhul ortodoxiei, sa postam aici rugaciunile pe care le simtim mai aproape de sufletele noastre.
Rugaciunea care ma linisteste cel mai mult este urmatoarea:

RUGACIUNEA ULTIMILOR STARETI DE LA OPTINA

Doamne, daruieste-mi sa primesc cu luniste sufleteasca tot ce imi va aduce ziua de azi.
Invredniceste-ma sa ma dau intru totul Sfintei Voii Tale. In tot ceasul astazi, povatuieste-ma si in toate ma sprijineste.
Oricare vor fi vestile pe care le voi primi in timpul zilei, invata-ma sa le primesc cu sufletul linistit si intarit in credinta ca peste toate este Sfanta Voia Ta.
In toate faptele si cuvintele mele, Tu calauzaste-mi gandurile si simtirile. In toate intamplarile neasteptate, nu ma lasa sa uit ca totul vine de la Tine.
Invata-ma sa fiu deschis si intelep cu fiecare din madularele familiei mele duhovnicesti, pe nimenea amarand, pe nimenea intristand.
Doamne, da-mi putere sa port osteneala zilei de aztazi si toate intamplarile din vremea ei.
Calauzeste-mi voia si INVATA-MA SA MA ROG, SA NADAJDUIESC, SA CRED, SA IUBESC, SA RABD SI SA IERT. AMIN ! DOAMNE AJUTA-NE !
Reply With Quote