View Single Post
Vechi 10.09.2010, 15:01:31
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

in Biserica se considera ca poate avea loc doar o singura jertfa de sange- jerfta lui Hristos.

...N-ai voie sa stai in biserica sangerand, indiferent din ce motiv....pana si preotul, daca se taie la un deget in timpul slujbei, trebuie sa iasa din biserica.

Ca te-ai spovedit cand ai fost la ciclu mai e cum mai e... desi bine nu e, ca ai facut un pacat, pacat pe care daca nu l-ai marturisit, NU ti s-au iertat nici unul din pacatele marturisite, pt ca:
1-daca ai fi spus, preotul nu te-ar fi spovedit
2-daca tii ascuns (constient) un pacat, restul nu ti se iarta. Un preot cu har a vazut la spovedanie cum o femeie pe masura ce se spovedea ieseau serpi din gura ei (pacatele), si cand si cand un sarpe cu 3 capete se ivea, dar nu iesea. La sfarsitul spovedaniei cel cu 3 capete a intrat la loc si i-a tras inapoi si pe ceilalti...nu mai stiu cine povestea asta, unul din calugarii nostri care au avut har...nu mai stiu exact care.
3-puteai sa revii in alta zi sa te spovedesti/impartasesti, si sa-i spui preotului simplu ca n-ai putut ajunge atunci cand ati stabilit.

Toate ca toate dar...Iti dai seama CE INSEAMNA se te impartasesti cand esti la ciclu? Cum poti sa primesti Trupul si Sangele lui Hristos cand tu... sangerezi? e ca un fel se sfidare, nu-mi dau seama exact ce e.

Spovedeste-te inca odata de TOATE pacatele, povesteste-i preotului TOT.

Si daca mai ai problema cu ciclul, pur si simplu NU TE DUCE, revino in alta zi, si-i zici preotului, repet, simplu, ca n-ai putut ajunge exact atunci.

Stiu ca e dificil sa astepti atata,sa-ti faci curaj sa te spovedesti, sa ai emotii si exact atunci SA NU POTI SA TE DUCI,.,, dar asta e, trebuie sa inveti sa ai RABDARE...

la fel si cu impartasania... rabdare...

Last edited by crestinOrtodoxa; 10.09.2010 at 15:03:52.
Reply With Quote