Subiect: Ce pacat!
View Single Post
Vechi 10.09.2010, 18:11:01
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bendis67 Vezi mesajul
Imi pare bine ca nu m-ati convins, domnilor autori prin comentariile din articolul/propaganda dvs. "Scripturile Noii Ere sau pervertirea Evangheliilor" sau chiar din -sa zicem, desi nu simpatizez- "Despre "Yoga crestina" - pe marginea ereziilor parintelui Dechanet"
Dar cata indarjire si ura generati pt. a demonstra drept "erezii" orice se apropie de Adevar/Dumnezeu pe cai mai clare decat distorsionatele dogme crestine (dar nu christice, ca sa fiu inteleasa)!! Sunt sigura ca o sa stergeti postarea.
Insa tot e bine... cu cat va straduiti mai tare, cu atat va dezvaluiti mai mult... si oamenii incep sa VADA mai clar, mai luminat, drumul bun! ...Si unii Sfinti Parinti stiau Adevarul dar de la ei citati tot doar ce va convine :sleep:
Pacat faceti, a ramas destul de putin timp si voi (oamenii bisericii), tocmai voi, ingreunati ascensiunea in lumina a bietelor suflete care se mai uita la voi, in loc sa se uite, prin inima lor, direct la Dumnezeu.

Maria

P.S. Intotdeauna am ocolit negustorul care, in loc sa-si laude marfa, imi spunea ca marfa vecinului nu e buna! Si n-am gresit.
Ma scuzi dar personal nu am inteles o iota, cred ca sunt foarte incult dar in prostia mea macar sunt fericit, din defapt ce te doare, ce ai impotriva cui si de ce ?. Eu din postul tau nu am inteles decat ca esti impotriva anumitor crestini, nu a tuturor, lucru care mi se pare normal, trebuie sa intelegi ca nimeni nu este perfect in rest nu pot decat sa presupun niste reprosuri care in speta par nefondate tocmai fiindca nu sunt foarte clare.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)
Reply With Quote