View Single Post
Vechi 23.05.2007, 08:26:51
D.C. D.C. is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nicole_Agenna
Ma adresez unor crestini cu inima si cu fapta, descriindu-va sincer o situatie din care nu vad iesire:
Prietenul meu, care este un om deosebit de inteligent si plin de viata a avut nesansa de a se lasa manipulat de "puterea demonica" a unui pastor dintr-o "biserica" crestina- Open DOOrs din Bucuresti.(A fost alegerea unui tanar derutat, nu-l condamn pentru asta.)
Am luptat pt sufletul lui , sa ajunga la cunostinta prefacatoruiei de acolo si am reusit sa-l scot din acea secta.
Dupa 2 ani de la aceasta intamplare , desi a mers cam un an jumatate la biserica ortodoxa, a tinut posturile, s-a marturisit etc. totusi nu cinsteste icoanele si nu-si face cruce.
A ajuns sa nu doarma aproape deloc noaptea, a slabit infiorator si are mintea ratacita/ disociata. Desi are toate simptomele unui schizofrenic si fizic si psihic, totusi familia lui nu a facut nimic. Aproape ca nu-i intereseaza. Nu sunt crestini ortodocsi practicanti,nu au curajul sa-l duca la medici , dar nici la un Sf. Maslu.As vrea sa-l ajut, dar mai mult decat rugaciune acum chiar nu stiu ce as putea face.
Dragii mei, sa va lumineze Domnul sa-mi puteti da un sfat bun pentru ca sufletul meu nu mai are liniste.

Doamne ajuta!
cel mai mare ajutor este RUGACIUNEA!!! pentru ca Nu putem noi sa il iubim mai mult decat Hristos!!! daca Dzeu ii ingaduie aceasta cruce, inseamna ca ii este de folos pentru manturie. Poti ajuta doar prin Rugaciune !!!! cea mai mare gresela este a incerca sa ajuti nefiind tu destul de intarit sufleteste! atunci cazi si tu si Nu folosesti pe nimeni. RUGACIUNEA ESTE MAMA TUTUROR VIRTUTILOR
Reply With Quote