Ma frate Colaps eu nu cred ca exista asemenea profetie.
(probabil e nascocire a unor din ML inselati de duhuri rele).
Acum nu stiu de ML cum a fost dar unii de pe la ML (adica Sima) au orientat in al doilea razboi mondial Romania alaturi de Germania,Austria si Ungaria (Austria dupa ocuparea ei de Germania a inceput sa fie condusa de un guvern pro-nazist).
Asa se facea ca legionarii de atunci strigau ca din gura de sarpe ca a fost luata Basarabia si Bucovina de rusi da nu prea vedeau ca o bucata si mai mare din Romania anume Transilvania fusese luata de posedati de draci austro-ungari.
Dealtfel CZC facea inainte de anul 1930 o declaratie conform careia vedea interesele Romaniei alaturi de Germania,ceea ce e ciudat.
Acestia sunt un popor de inselati de draci (nemtii) catolici in majoritate si niciodata nu au ajutat cu ceva Romania.
Vedeti acum cine ne taie padurile de prin Bucovina (Bucovina de ne-a ramas,partea de nord a Moldovei) si nu numai de acolo ci si prin alte parti din Romania,cine cumpara cherestea fara acte in regula in cantitati foarte mari incurajand prin aceasta defrisarile aberante din Romania anume niste austrieci inselati de draci .
(sunt doua firme mari cautati pe net si gasiti).
Acum vedeti ca au fost inundatii in judetul Suceava foarte probabil datorate taierilor aberante,au fost pagube de 860 de milioane de euro.
Au dat acele firme macar 1 milion de euro donatie pentru refacerea caselor celor afectati de inundatii?
Deocamdata nu au dat,daca or fi dat nu am auzit eu.
Sa nu mai zicem ca se pare ca Germania nazista nu a platit tot petrolul si granele pe care le-a luat Romaniei in cel de-al doilea razboi mondial.
Invatatura legionarilor referitoare la dreapta credinta e mai mult catolica decat ortodoxa.
Ca parintele Arsenie Papacioc a fost zice-se simpatizant,pai a incercat sa tempereze pe acesti inselati de draci,de aceea probabil statea pe langa ei.
Asa ca mai frate daca esti cu adevarat roman nu ai de ce sa sustii aceste imperii alcatuite din multi inselati de draci anume Germania si Austro-Ungaria care acum e Austria si Ungaria.