View Single Post
Vechi 11.09.2010, 23:59:58
iliana iliana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.08.2009
Locație: alexandria
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
Slabuta minune . Consuma mir degeaba, mir care ar avea un echivalent extraordinar in energie de exemplu....Putea sa alimenteze cu energie electrica niste amarati care n-au mai avut bani sa plateasca curentul, sau sa energia respectiva s-o foloseasca sa modifice in calculatoarele RENEL sau APANOVA sau RADET facturile neplatite ale mai multor amarati...dar nu, el, zeul, creeaza mir din nimic, special pt bihoreni.
Cred ca nu mai poti de mila saracilor,nu dormi noaptea.Cum posteaza cineva te bagi in vorba il iei in ras ,iti bati joc de credinta omului.
Sper din tot sufletul sa fii un om tanar ca asa s-ar explica indirjirea ta de a contrazice pe toata lumea,de a incerca sa ne convingi pe noi ca nu exista Dumnezeu fiindca stii tu sigur.Daca nu esti tanar imi este mila de tine.Nu crezi, nu crezi e problema ta dar nu mai tulbura pe noi.Macar atat sa faci si tu pentru sufletul tau,sa nu-l mai impovarezi cu un pacat .
Eu cred ca tu nu esti altceva decat un suflet care nu este lasat sa-L cunoasca pe Dumnezeu.De cine si de ce, cauta singur raspunsul.Sunt atatia oameni care nu cred , nu-si pun intrebari,nu-i intereseaza ca exista sau nu exista Dumnezeu,habar au pe ce lume sunt.(din toate categoriile sociale).Nu ti-ai pus intrebarea de ce esti atras de discutiile despre Dumnezeu? Eu zic sa incerci si altceva.Incearca sa te apropii de Dumnezeu, de Biserica,accepta si aceasta varianta si vei vedea singur unde iti e mai bine.