Logodna cum scria cineva mai sus intr-adevar este o capcana de la stim noi cine tocmai ca sa nu se ajunga la casatorie si sa se traiasca in lipsa binecuvantarii lui Dumnezeu.
O capcana foarte atragatoare, si eu am trecut prin ispita asta si stiu cat de greu este sa te abtii, din pacate la mine nu a fost un happy end, fostul meu prieten desi vroia sa se casatoreasca cu mine, a propus etapa logodnei tocmai ca sa inlesneasca stiti voi care pacat.
Eu nu am fost de acord, si cand a vazut reactia mea m-a cerut in casatorie, eu l-am refuzat pentru ca motivul lui de a ramane cu mine era infantil, si mi-a dat seama, ca legatura noastra chiar daca va fi binecuvantata de Dumnezeu, nu va dura, din motive personale, am fost mai matura decat el.
Astfel a trebuit sa iau o decizie importanta, sincer nu regret si acum, cu toate ca am aflat ca el s-a casatorit recent. Mi-am dat seama acum privind in trecut ca nu eram potriviti unul pentru celalalt si faptul ca el s-a casatorit atat de repede dupa ce ne-am despartit acum 2ani,mi-a confirmat toate banuielile.
Sfatul meu pentru persoanele care vor sa se logodeasca, in special fete este sa nu se grabeasca, adica atunci cand hotarasc sa faca acest pas sa fie 100 la 100 sigure in inima lor ca partenerul pe care l-au ales este sufletul cu care vor sa-si petreaca tot restul vietii, daca e mai putin de atat, sa nu faca greseala de a merge mai departe.
Doamne ajuta
|