Citat:
În prealabil postat de Doriana
Daca iubesti cu adevarat, "ce trebuie" va deveni "ce vrei". Vei dori din tot sufletul sa faci ceea ce trebuie facut, fara ca aceasta sa fie o povara, ci o jertfa din iubire. Nu vei mai dori sa faci raul, caci iubirea nu face rau aproapelui. Vei fi una cu iubirea in forma ei manifestata, trecand dincolo de teorie si iubind in practica. Iar iubirea e libera sa faca ce vrea, caci ea intotdeauna va face binele.
|
Eu aș spune altfel:
Dacă ești întru Adevăr, adică întru Hristos și Dumnezeu este iubire, vei fi iubire și ce trebuie să faci va deveni ce vrei să faci. Nu vei dori din sufletul tău, vei dori din iubire fiindcă sufletul tău va deveni parte a iubirii întru Adevăr și Iubire. Nu vei mai putea să ai percepția răului în tine și nici măcar în afara ta, pentru că toate vor fi luate ca și consecințe ale iubirii dintru tine. Și tu însuți nu vei mai avea cum să faci rău aproapelui fiind iubire întru Adevăr și Dumnezeu, Dumnezeul tău care este iubire. Și atunci vei face doar ceea ce vrei, ca o ființă "născută din nou" dintru iubire, iubire fiind tu însuți, forever.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
|