View Single Post
Vechi 12.09.2010, 20:37:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Recitind acum ce am scris nu imi vine sa cred ce frumos vorbesc si ce putin fac din ceea ce zic ! Fariseii erau mici copii pe langa mine.
Aceasta e rugaciunea mea : Doamne tu ma vezi si ma stii.Indura-te de neputinta mea.
De neputinta noastra ! ! ! Stai linistit Iustine draga , ca Dumnezeu ne cunoaste ascunzisurile inimii noastre , iar toate Invataturile si Pildele lasate , nu au fost intamplatoare , caci El ne cunoaste slabiciunea firii noastre , dar de noi si numai de noi depinde dorinta indreptarii , in rest sa ne lasam in voia Lui ! " Striga-ma si iti voi raspunde " ; "Cereti si vi se va da voua ; cautati si veti gasi ; bateti si vi se va deschide voua " ; " Caci tot cel ce cere , capata , si cel ce cauta , gaseste " ; Toate cate le veti cere prin rugaciune , sa credeti ca le veti primi , si se va intampla voua " ; " Adevar , adevar zic voua : < De veti cere ceva de la Tatal in numele Meu , va va da voua> " ; " Sa nu va impovarati cu nici o grija , ci in toate lucrurile , cererile voastre sa fie aratate lui Dumnezeu prin rugaciune si inchinaciuni unite cu multumiri ". . . NADEJDE FRATE ! ! !