View Single Post
Vechi 13.09.2010, 01:32:33
ionutpopa ionutpopa is offline
Banned

Data înregistrării: 31.08.2010
Implicit

Draga mea, sensul vietii este mantuirea sufletului. Crestinismul spune ca numai in casatorie sau monahism se poate face asta. Dar daca casatoria in sine duce la pierzania ta, atunci iti este o piedica in calea mantuirii. In plus, viata asta este prea frumoasa si scurta, pe deasupra pentru a suporta langa tine o bruta care nu te respecta, iti vorbeste asa cum zici, te considera un nimeni si te trateaza ca un gunoi. Inseamna ca nu te merita, draga mea. Pe langa asta, in momentul in care vei aduce problema divortului in discutie, nu-i exclus sa i se inmoie lui putin testosteronul, ragaielile, basinile si batjocurile la adresa ta si sa devina catelus pufos, fiind pus in situatia de a te pierde si presupunand ca inca mai tine la tine. Experienta arata faptul ca iti trebuie totusi coae ca sa imblanzesti o namila de genul ala. Pe langa asta, facandu-l sa se schimbe, il ajuti si la mantuirea sufletului lui. Inca ceva, draga mea: asa sa stii ca daca ragaie, se baseste ca un porc, vorbeste ca unei slujnice, tot timpul trebuie el sa aiba dreptate, urla la tine si poate nu mai e mult pana ce o sa dea in tine (aici as mentiona o injuratura groaznica dar nu e permis cica pe situl asta) - daca face toate astea, fii 100% sigura ca si are o amanta, altfel te-ar trata cel putin cu respect.

Aceasta este o tipologie des intalnita, fereasca Sfantul si care urmeaza cu strictete acelasi tipar: al badaranului fudul, atoatestiutor, basinos si ragaios.

Din asa ceva, este posibil sa-l treci la nivelul urmator: fidel, dragut, finut, cu o privire galesa, buchet de flori, atent, etc.

Dar iti va trebui inarmare cu un arsenal strategic deosebit si mai ales, cu un asemenea marlau de taran, rabdare cu nemiluita.

Forteaza-te sa te indragostesti cumva de el, uneori dragostea e rodul casniciei, cel putin asa zicea Balzac.

Domnul sa-ti ajute, copila draga!
Reply With Quote