Adevarul despre vorbirea in limbi.
Anul trecut , intamplarea a facut sa ajung la o adunare a penticostalilor invitata fiind de cineva apropiat mie. M-am dus din pura curiozitate. Am sa relatez aici exact momentul in care pastorul a spus: Acum sa ne rugam.
In acel moment toata lumea s-a ridicat in picioare. pastorul a inceput ceva sa murmure. Eu fiind prea departe de scena nu am putut deslusi ce spunea. In acel moment toti au inceput sa murmure ceva in cor. Treptat murmurul a crescut in intensitate si a ajuns pana la strigat. Am fost atenta la cei de langa mine. Din cand in cand auzeam un ``doamne`` strigat sau in general vaiete si tipete de-a dreptul. A continuat asa timp de un minut dupa care incet dinspre tribuna spre spatele salii a inceput sa coboare ca intensitate pana s-a oprit.
Va spun acum urmatoarele aspecte pe care le-am sesizat.
- Pastorul conducea asistenta. el dadea tonul si el oprea ruganciunea ca la un semn. Ca si cum ar fi fost un dirijor ce isi conducea coristii. Prin glasul sau incepea incet , pana la strigat dupa care reducea pana la oprire. ceilalti il imitau intocmai.
- toti spuneau ce le venea in minte in acel moment, iar daca nu le venea nimic in minte strigau sau se vaitau.
- persoana care m-a invitat si care a fost langa mine, o cunosc foarte bine, are zeci de pacate pe suflet, e o persoana nu cu prea multa scoala, de cultura medie spre joasa, in varsta, care la tinerete a facut o gramada de rele. privind in clipa aceea la aceasta persoana m-am gandit unde era duhul acolo? ca auzeam doar un doamne, aoleu, sau vai si murmur.
concluzia mea este ca vorbitul in limbi nu este altceva decat faptul ca in timpul cand pastorul comanda rugaciunea toti isi lasa mintea libera si spun ce le vine atunci in minte, iar aici intervine diferenta , pentru ca sunt fiecare minti diferite si deci scot cuvinte, sunete diferite. Totul este alimentat de psihoza si manipulare a mintii omenesti iar acestea sunt uneltele diavolului.
Adunarea imbraca forme frumoase, muzica diversa, de diverse genuri cu versuri crestine, un fel de spectacol si mici cuvantari. pe un ecran urias sunt proiectate versete din Biblie. Cam atat.
Trebuia diavolul sa imbrace totul in ceva frumos ca daca s-ar fi aratat urat si hidos in fata adunarii toti ar fi fugit.
Semnele pentru care eu cred ca sunt eretici:
- muzica laica cu versuri crestine - blasfemia Scripturii
- psihoza si manipularea mintii omenesti - uneltele diavolului
- aceea vorbire in limbi, nu este o vorbire in limbi, de fapt este lasarea libera a mintii si insiruirea de catre persoana in cauza a tot ce ii vine in minte in acel moment: cuvinte disparate, tipete, strigate, vaiete, care nu poate fi considerata o limba.
faceti urmatorul experiment acasa: puneti casetofonul pe inregistrare. inchideti ochii , imaginati-va ceva legat de credinta si lasati mintea libera. Apoi spuneti cu voce tare tot ce va vine in minte , repede, fara pauze, chiar si silabe, sau sunete, sau tipete. Apoi ascultati. pare o limba proprie nu? este limba mintii d-vstra lasata libera fara indrumarea constintei. Asta este adevarul. fireste se obtine prin exercitiu. doar ei exerseaza de fiecare data la adunare, ani in sir.
Diavolul actioneaza atunci cand iti lasi mintea condusa de el. Nici unul din sala nu avea ochii deschisi in acel moment, semn ca imaginatia lucra. Prin deschiderea ochilor mintea se trezeste. Pastorul manipuleaza intreaga asistenta, mental.
prin doctrina lor, le vinde oamenilor o asa zisa mantuire mult mai usor de obtinut , de catre oricine, indiferent de multimea si gravitatea pacatelor. Oamenii cu suflet mai slab se lasa usor pacaliti. Sunt in general cei care au foarte multe pacate si care isi doresc mantuirea pe o cale mai usoara. mai sunt cei fara scoala care sunt incantati de spectacolele lor si care nu au o cultura religioasa bogata. Si in final sunt cei care cu buna stiinta sunt acolo din diferite interese.
Nimic comun cu Duhul Sfant si cu adevarata credinta.
Fereasca Bunul Dumnezeu pe toata lumea de eretici , unelte de pierzanie.
|