Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
De ce nu?
Probabil de aceea sunt așa de puțini români ce voiesc să-L urmeze pe Mântuitor, că nu le-a spus nimeni. Majoritatea se mulțumește "să-și ia" cruciulița și nu crucea lui Hristos. Poate am mai spus, scuze dacă mă repet. O vânzătoare tinerică de la Bijuteria întreba clientul: "de care cruciuliță doriți, simplă sau cu omuleț pe ea?" Cam la atât se rezumă cunoașterea lui Hristos la mulți români de azi.
noi propovăduim doar Jertfa Lui, așa cum ne-au învățat sfinții apostoli.
|
De aceea propovaduiti ,ca nu vreti sa mergeti singuri in iad.
Si va tineti de oameni si sunati pe la usi ,nu din dragoste o faceti ,asta o considerati o obligatie ,si o faceti cu rautate.
Noi cand vrem sa aducem pe cineva la Hristos ne rugam pentru el nu ii propovaduim.
Cam slabe sansele voastre de a aduce pe cineva la Hristos sectanti fiind ,tinerii din zilele noastre ,majoritatea fiind atei isi bat joc de secte .
Repet ,numai si numai material daca puteti atrage pe cineva ,din pacate asta e realitatea.
Si nu o spun numai eu ,au fost atatia pe forum care au spus asta ,ca cei care vin la secte au interese materiale.
Chiar imi povestea cineva ca sunt unii care au primit invitatii in strainatate de la niste secte si pentru asta s-au dus la ei ,nu pentru Hristos.
Noi ,ortodocsii nu oferim nimic ,ajutorul vine de Sus ,chiar daca vine prin oameni.