Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia
:) Spune-mi te rog cu ce te ajuta CLAR, practic , pragmatic pe tine in nevoile tale IMEDIATE de MINTUIRE SI VINDECARE faptul ca cineva ii spune Profet iar altii ii spun fiul Lui Dumnezeu?...in sens de cauza si efect? cu ce devii TU MAI BUN SI MAI DREPT ca ai cunostinta acestui fapt?........oare asta este important, oare asta ne-a spus Hristos ca este esential in evolutia ta ca om spre Mintuire?...ca daca este asa imi pare rau, dar ma cam plictisesc...
|
Andrei pe mine nu ma deranjaza faptul ca cineva ii spune profet lui Iisus, ci ca nu-l vede Dumnezeu asa cum il vad eu (noi,crestinii)! Si islamul trebuie sa recunosti nu-l vede!
Cind il ai pe Iisus drept soare si umbra ta are o anumita directie, cind ai un alt soare intr-un alt orizon umbra ta are o alta directie. Atit despre cauza-efect!
Dupa cum sti mai mult de jumatate din viata mea am fost ateu asa ca stiu cit de important este sa ai certitudini. Certitudinea mea, este ca Iisus este Dumnezeu, iar ortodoxia este confesiunea care a pastrat cel mai bine mesajul Lui. Poti spune si tu lucru acesta?

Convingerea este necesara ca sa nu te ineci, pentru ca nu poti slujii la doi Domni!
Daca Iisus ar fi doar un om-proroc atunci El si ce a spus/cerut El ar fi supus greselii, cum este la fiecare; daca este Dumnezeu, lucrurile se schimba. Este Adevarul!
Si acum practic. Daca un om, inclusiv sfint imi spune ca facind un lucru sau nu ma voi mintuii eu o pot spera dar nu am
siguranta ca in cazul in care mi-o spune Dumnezeu. Eu devin mai bun mai drept incercind sa copiez Soarele meu. Doar fiind "lumina din lumina" poti sta linga Lumina.
Daca incerci sa te asemeni umbrei, in momentul in care apare Lumina...dispari! Eu nu vreau sa dispar, intelegi!?
Vindecarea daca vorbesti de cea fiziologica...nu are nici o importanta! Important este sa ai convingerea unui Iisus bun,iubitor de oameni, care adesea este de neinteles pentru mintea noastra infima de om, convingerea ca toate sint pentru mintuire!