View Single Post
Vechi 13.09.2010, 22:44:14
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Domnule, eu n-am postat niciun citat din doamna White, când vei scăpa de obsesia aceasta a matale?
Păi nu trebuie să dai citate din Ellen White, domnule. La intelectul dumitale nici pe "profetesa" adventiștilor nu cred că poți să o înțelegi corespunzător.
De aceea trebuie ca și între dumneata și scrierile profetesei trebuie să se interpună niște pastori mai bine pregătiți biblic decât dumneata, pastori care să vă explice și lucrările Ellenei White, pentru că anumite scrieri ale ei sunt de-a dreptul jenante pentru doctrina pe care o propovăduiește secta adventistă astăzi.
Totuși dacă considerați că nu trebuie să citim lucrări "fundamentale" ca "Adevărata zi de odihnă" și "Tragedia veacurilor" de Ellen White atunci de ce frații dumitale adventiști le distribuie gratuit? Considerați inutilă activitatea lor și risipa enormă de bani care se face?
Pentru că acele publicații sectare apar intr-un format tehnic deosebit, și se irosește multă maculatură.