Citat:
În prealabil postat de Iubirea
Eu parca am retinut ca Dumnezeu ne stie putintele si neputintele, necesitatile si nevoile...doar suntem creatia Lui...pacat ca uitam acest lucru esential si mai ales ca uitam de dreapta socoteala...
Divagand putin de la subiect care mi se pare o mare tampenie, am o intrebare:
Stiind ca duminica este ziua Domnului, zi de odihna in care trebuie sa aducem doar lauda Domnului si sa serbam aceasta zi doar pentru Dumnezeu, va intreb:...voi duminica nu mancati? si daca mancati nu spalati vasele? daca aveti copil mic nu-l spalati? dupa ce va treziti nu va faceti patul? in zi de vara cand transpirati abundent de caldura nu va faceti un dus?...etc
Daca faceti toate astea sa stiti ca e mare pacat...nu au legatura cu odihna si cu a face doar cele ale lui Dumnezeu.
Cam asa este si cu "iubirea" martea si joia...adica eu zic sa aveti dreapta socoteala in tot si sa tineti cont ca judecatile lui Dumnezeu sunt altele fata de mintea noastra ingusta.
Mai zicea nu stiu cine ca sa ne iubim doar in aceste zile...in rest ce sa facem? sa ne uram? :)))) am ras copios la asa remarca inteligenta. :))))
|
Nu imi vine sa cred ca mai exista persoane care gandesc exact ca mine, adica crestini in primul rand dar cu orizontul larg nu cu ochelari de cal cum sunt o gramada pe forumul asta, m-am bucurat cand am citit randurile astea, asa gandesc si eu dar uneori ma exprim mai greu, subscriu la tot ce a scris Iubirea, cine are urechi de auzit sa auda.
Adevarul e undeva la mijloc dar putini stiu sa citeasca printre randuri iar si mai putini sunt cei care au curajul sa ii ajute pe ceilalti mai mult din experienta proprie decat din carti
Imi place cum Iubirea isi sustine punctul de vedere