vorbe de duh ale lui ARSENIE BOCA
N-ai sa gasesti Sfinte Moaste mai sfinte ca SFANTA CRUCE.---Nu ispiti Sfintele Taine.---Slujeste sincer si DUMNEZEU te va canonisi pe pacatele tale,cum m-a canonisit si pe mine.---Sa fiu cu HRISTOS cel INVIAT intotdeauna.---Sa-mi tina DUMNEZEU credinta de copil.---Studiul teologic trebuie aprins de focul SFANTULUI DUH inauntru,ca sa avem folos.---Crestinului nu-i poate face rau nici cel care-l omoara.---MANTUITORUL n-a fortat pe nimeni.---Nu da cu bata in viespile sectare.---Unei stapanii de stat,care nu se supune lui DUMNEZEU,nici SFANTA BISERICA nu trebuie sa i se supuna(oare actuala putere politica a Romaniei are cumva mustrari ale constiintei citind acestea?).---Profesorii(unii)ascund solutiile temelor ca sa ia banii elevilor sau studentilor.---Nu-ti face planuri si nu te amari,ca nu iasa cum vrei,la nimeni.---Dreapta socoteala-i mai mare ca postul,dar cu ascultare de duhovnic.---Beau putin,ca sa nu se zica ca nu beau.---Hipii au ajuns nebuni si teroristi-unelte ale ocultistilor.---Nu suntem din maimuta,dar mergem cu pasi repezi spre ea.---Parul pe ochi la baieti si fete le strica mintea.---Romani cu figuri bizare.---M-am rugat pt.apuseni si m-a dus Dzeu acolo si mi-a aratat ce fac ei.---Multe manastiri din Ardeal au fost daramate si arse de tunurile lui Bucov,general ungur.---Ungurii vor mai mult decat Ardealul.(oare conducerea politica ce face?)
|